Πρόταση για το λεγόμενο (κακώς) προσφυγικό-μεταναστευτικό

Τετ, 09/10/2019 - 16:53
Γεωργούλης Θανάσης

 

 

            Εδώ και χρόνια γράφω για το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης, που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι, σκόπιμα και πολύ καλά οργανωμένα, ενάντια στις περιοχές που έχουν βάλει στο μάτι και θέλουν να τις κατακτήσουν.

            Η ίδια η σημερινή Τουρκία είναι αποτέλεσμα μεθοδικού εποικισμού και εξισλαμισμού της Βυζαντινής αυτοκρατορίας από τον 11ο έως τον 15ο αιώνα, (Σπύρου Βρυώνη Η παρακμή του μεσαιωνικού ελληνισμού στη Μικρά Ασία και η διαδικασία εξισλαμισμού, Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τράπεζας).

            Οι γενοκτονίες των Αρμενίων, των κατοίκων του Πόντου και η μετακίνηση, όσων απ’ αυτούς απέμειναν, κυρίως προς τις κουρδικές περιοχές της Συρίας για την αλλοίωση της πληθυσμιακής της σύνθεσης, στην αρχή του περασμένου αιώνα, είναι γερμανο – τουρκικές πρακτικές. Η Γερμανία ήταν και είναι σύμμαχος της Τουρκίας σε όλους τους παγκόσμιους της πολέμους. Η Τουρκία εισέβαλε στο ανεξάρτητο κράτος της Κύπρου και κατάφερε να μετατρέψει τους νόμους και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ σε κουρελόχαρτα, όχι μόνο με την εισβολή, αλλά κυρίως με την μεταφορά «μεταναστών», δηλαδή εποίκων από την Ανατολία στην Κύπρο για να αλλοιώσει το ποσοστό των αληθινών τουρκοκυπρίων, οι οποίοι μέχρι τότε αποτελούσαν μια πολύ μικρή μειοψηφία.

            Η Τουρκία σήμερα εισβάλει στο ανεξάρτητο κράτος της Συρίας και το Ιράκ, οργανώνοντας και εξοπλίζοντας τρομοκρατικές οργανώσεις όπως π.χ. την ISIS και κάποιους σύριους προδότες που αγωνίζονται για τα συμφέροντα της Τουρκίας, ενάντια στα συμφέροντα της ίδιας τους της πατρίδας.

            Ο στόχος της Τουρκίας είναι η απελευθέρωση των τζιχαντιστών και η αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης με την εξόντωση των κούρδων και την μεταφορά εκεί «μεταναστών» και «προσφύγων», από αλλού, οι οποίοι λόγω ακριβώς αυτού του γεγονότος και των προθέσεων για αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης του Κουρδιστάν δεν μπορούν πλέον να χαρακτηρίζονται πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά εισβολείς και έποικοι και πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν τέτοιοι. Αυτό είναι μια ακόμη καλά οργανωμένη εθνοκάθαρση και γίνεται με τη συνεργασία ΟΗΕ, Τουρκίας, Γερμανίας που προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι μέρος του φυσικού μεταναστευτικού φαινομένου…

            Ο Καντάφι πρώτος, αλλά και ο πρόεδρος της Τουρκίας ο Οζάλ, αργότερα, είπαν ότι για την κατάκτηση και τον εξισλαμισμό της Ευρώπης, δεν χρειάζονται όπλα. Οι ίδιοι οι νόμοι των ευρωπαίων και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και για τους μετανάστες, είναι Όπλα με τα οποία μπορούμε να εισβάλλουμε κατά εκατομμύρια και να τους κατακτήσουμε…

            Δεν μίλησαν για πόλεμο με τα όπλα αλλά για υβριδικό πόλεμο με τα γυναικόπαιδά τους και τον ιμάμη τους… Το ίδιο ακριβώς λέει και κάνει ο Ερντογάν συστηματικά, ενώ παράλληλα υπερεξοπλίζεται, εξευτελίζοντας τον ΟΗΕ και κάθε θεσμό, όπως ακριβώς έκανε η Γερμανία πριν τον 2ον Παγκόσμιο Πόλεμο με τον οποίο αιματοκύλησε την ανθρωπότητα.

            Ο έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να πάει στον ΟΗΕ, (όσο υπάρχει ακόμα) και να υπενθυμίσει σε όλους τα λόγια του Καντάφι. Επίσης να τους υπενθυμίσει τα προφητικά λόγια του βασιλιά της Αιθιοπίας, Χαϊλέ Σελασιέ μέσα στην Κοινωνία των Εθνών, η οποία αδρανούσε όπως και σήμερα, τρία χρόνια πριν την κήρυξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και ενώ οι φασίστες είχαν ισοπεδώσει την χώρα του, του είπε: «Τώρα εμείς, αύριο εσείς». Έτσι και έγινε.

            Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκεται η Ευρώπη και ο κόσμος σήμερα, δηλαδή ζούμε την περίοδο πριν τον μεγάλο πόλεμο.

            Οι πολιτικοί, τύπου Τσίπρα και Βαρουφάκη, λαϊκίζουν, ανεβαίνοντας κυριολεκτικά στον άμβωνα και ομιλούν σαν καλοκάγαθοι ιεροκήρυκες για φτωχούς ανθρώπους, μωρομάνες και καημένα γυναικόπαιδα στα οποία τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Τους τάζουν τον δεύτερο μας χιτώνα, τη στιγμή που εμείς έχουμε μείνει με το σώβρακο. Αυτό είναι το όπλο της Τουρκίας, με το οποίο βγαίνει μονά ζυγά κερδισμένη, μέχρι τώρα. Κερδίζει με την καταπάτηση και τον εξευτελισμό του Διεθνούς Δικαίου, κερδίζει και από την εφαρμογή του με την βοήθεια των προθύμων, των χρήσιμων ηλίθιων και των λαϊκιστών. Αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Από τους πολιτικούς και τους στρατιωτικούς που αγαπάνε την πατρίδα τους ζητάμε γενναιότητα και πατριωτισμό, διότι σήμερα έχουμε υβριδικό πόλεμο. Για παράδειγμα, οι εισβολείς, κάθε είδους, που θα συλλαμβάνονται δεν πρέπει να πατούν σε ελληνικό έδαφος, ούτε καν σε κλειστές δομές όπως σχεδιάζει η Ν.Δ. Η Τουρκία, που ήδη αντιδρά σ’ αυτήν την ιδέα, μπορεί με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα, να μετατρέψει τον υβριδικό πόλεμο σε θερμό με τάχα δικό μας φταίξιμο.

            Γι΄ αυτό πρέπει να μεταφέρονται οι εισβολείς εν πλω, σε τροποποιημένα φέρι μπόουτ και αρματαγωγά και από τα διεθνή ύδατα, να οδηγούνται κατευθείαν στη Λιβύη (όχι την Τουρκική Λιβύη) όπου πρέπει να δημιουργήσουμε προγεφυρώματα, μαζί με την σύμμαχο μας την Αίγυπτο, για πολλούς λόγους. Έτσι οι εισβολείς θα πηγαίνουν κατευθείαν στα σπίτια τους και η συμμαχία μας με την Αίγυπτο θα αναβαθμιστεί διότι έχουμε πόλεμο και οι δύο με την Τουρκία. Αυτό ακριβώς έχει κάνει και η Αυστραλία.

            Έτσι η βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης, δηλαδή ο Δούρειος Ίππος της Τουρκίας θα καταρρεύσει πολύ σύντομα, γιατί θα έχει δοθεί το σωστό μήνυμα και γιατί θα τον έχουμε πυρπολήσει. Ας ακούσουμε επιτέλους τον Λαοκόοντα! Οι Τούρκοι έχουν μάθει από την Ιστορία μας. Εμείς;

            Ο ΟΗΕ αν θέλει πραγματικά να επιβιώσει και να είναι πραγματικά Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών και όχι τσιράκι της Τουρκίας, όπως είναι τώρα θα πρέπει να πάει στα σπίτια αυτών των ανθρώπων, μαζί με όλες τις ΜΚΟ, και να τους υποστηρίξει, εκεί, δηλαδή, μέσα στην ίδια τους την πατρίδα και όχι μέσα στην δική μας. Να επιστρέψουν στο Κουρδιστάν όλοι οι Κούρδοι που εκδιώχθηκαν, κάτι που το επιθυμούν όλοι εκτός από την Τουρκία. Ο Ασάντ τους παρακαλεί να γυρίσουν. Εμείς, εδώ είμαστε, για να βοηθήσουμε μια τέτοια προσπάθεια του ΟΗΕ. Όσο αφορά την Αφρική, αυτή διαθέτει το εξήντα τοις εκατό της καλλιεργήσιμης γης του πλανήτη και μπορεί να θρέψει σχεδόν όλο τον κόσμο. Ιδού λοιπόν η Αφρική.

             

 

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη