Το Δοκιμάκι και η σέξι Γαλλιδούλα!

Σαν χρονογράφημα από τον Δημήτρη Τσεσμετζή
Κυρ, 02/10/2022 - 17:47

Τέλη Αυγούστου, 10ετία του 70, φθασαμε στη Βρέστη (BREST) Γαλλίας, με το φορτηγό "DEFIANT" του Εμπειρίκου φορτωμένοι σόγια από Βραζιλία. 

 Μας είπαν να φουντάρουμε γιατί θα μέναμε 15 μέρες ράδα... 

 Καλοκαιρία, ζέστη πολύ, δουλειά πολύ, αφού κατεβάσαμε τον πάκτωνα (σχεδία με άδεια βαρέλια από κάτω και μαδεράκια από πάνω) και βάφαμε το βαπόρι από τη θάλασσα, μαζί με άλλους που έβαφαν από πάνω κρεμασμένοι σε σκαλωσιές! 

 Έτσι αποφασίσαμε το Σάββατο το μεσημέρι να ρίξουμε τη σωσίβια βάρκα και να πάμε για μπάνιο σε ένα μικρό νησάκι που βρισκόνταν 6 μίλια από εμάς. 

 Φθάσαμε στην αμμουδιά του νησακιού, που πρέπει να ήταν θέρετρο γιατί είχε πολύ κόσμο, και αρχίσαμε να κολυμπάμε χαρούμενοι. Όλοι εκτός από το Γιωργάκι, το Δόκοιμο μηχανής, που μετά το πρώτο μακροβούτι που έκανε βγήκε έξω και έπαιζε στην άμμο με μια όμορφη και σέξι Γαλλιδούλα! Της έκανε σπιτάκια, πύργους και αγκυρούλες στην άμμο, αυτή τον κοιτούσε στα μάτια μαγεμένη, και μετά την έπεισε να κάνουν μαζί αμμόλουτρο! Άνοιξε μια τρύπα στην άμμο, μπήκαν μέσα και σκεπάστηκαν με την άμμο, με μόνο τα κεφάλια τους να εξέχουν. Η Γαλλιδούλα άρχισε να τον φιλάει με πάθος, βγάζοντας αναστεναγμούς, άναρθρες κραυγές, ώ λα λάαα και σάλια από το στόμα της...  Να μην τα πολυλογώ και σας ανάβω, το Δοκοιμάκι παρακάλεσε τον καπετάνιο, που είχε έρθει μαζί με τη γυναίκα του μαζί μας, να τον αφήσουμε στο νησάκι (που δεν θυμάμαι το όνομά του μετά από 50 χρόνια) και αφού θα ερχόμαστε και την Κυριακή, να επέστρεφε την επαύριο μαζί μας. 

 Ο καπετάνιος ήταν ανένδοτος να τον αφήσει μόνο του που ήταν και άπειρος και το Γιωργάκι έβαλε τα κλάματα, μας συγκίνησε και παρακαλέσαμε τον καπετάνιο να τον αφήσει. Εκείνος εξακολουθούσε να παραμένει ανένδοτος στα παρακάλια μας! 

 Έβαλα τα μεγάλα μέσα και πλησιάζοντας διακριτικά, χωρίς να με δει ο Πλοίαρχος, τη γυναίκα του που είχε συγκινηθεί και αυτή, την παρακάλεσα να τον πείσει... (Από τότε που μόλις είχα απολυθεί από φαντάρος είχα μάθει από παλιούς ότι η γυναίκα όταν το δουλεύει καλά, μπορεί να σύρει μέχρι 10.000 τόνους βαπόρι μαζί με τον καπετάνιο!) 

 Το Γιωργάκι έκλαιγε, μαζί και η Γαλλιδούλα, απαρηγόρητο, όταν μισή ώρα αργότερα ήρθε ο καπετά Γιώργης και του έδωσε τη συγκατάθεση του και 50 γαλλικά φράγκα και του είπε να προσέχει! 

 Βάλαμε μπροστά τη βάρκα και φεύγοντας είδαμε την Βιβιάν τη Γαλλιδούλα να τραβάει τον Δόκοιμο προς ένα εγκαταλελειμμένο ανεμόμυλο...!  

... Την επομένη ξαναρίξαμε πάλι τη βάρκα και πήγαμε να κολυμπίσουμε και να πάρουμε πίσω το Δόκοιμο... Ο καπετάνιος έμεινε στο βαπόρι και ήρθε ο Γραμματικός μαζί μας που είχε μείνει μέσα την προηγούμενη, επειδή βγήκε ο καπετάνιος, μια και δεν μπορούν να βγουν ταυτόχρονα ώς είθισται... 

 Φθάσαμε στο νησάκι όπου μας περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη... 

 Μόλις μας είδε μια μεγάλη σε ηλικία γυναίκα, που αργότερα μάθαμε ότι ήταν η γιαγιά της Γαλλιδούλας, μας πλησίασε και άρχισε να μας φωνάζει θυμωμένη και να χειρονομεί μια και δεν ξέραμε Γαλλικά και να μας δείχνει την εγγονή της που ήταν βαλαντωμένη από το κλάμα, και τον Δόκοιμο που φαινόνταν πολύ λυπημένος και σκυθρωπός... 

 Εμείς περιμέναμε τον Κύπριο ηλεκτρολόγο Νίκο Φισετζίδη, που ήταν Αιγυπτιώτης και γνώριζε καλά τη Γαλλική γλώσσα, να τελειώσει κάτι με την μπαταρία της βάρκας και να βγει για να μας εξηγήσει και επειδή αργούσε του είπαμε να τα παρατήσει και να βγει γρήγορα να κάνει τον  διερμηνέα, μια και οι Γάλλοι (που είχαν μαζευτεί ολόγυρα) και να ξέρουν Εγγλέζικα δεν μιλάνε! 

 Άρχισε λοιπόν την πάρλα με τη γριά και μας εξήγησε ότι το κορίτσι όσο και να φαίνεται και να μεγαλοδείχνει, είναι ανήλικο μόλις 16 ετών, αλλά και με προβλήματα και θα πάει στην αστυνομία γιατί ο Δόκοιμος την είχε όλη την νύχτα στον ανεμόμυλο και αυτή την έψαχνε και τι να έλεγε τώρα στην κόρη της που της είχε εμπιστευθεί το παιδί της για να κάνει διακοπές... Και συνέχισε ότι σε μια ώρα έρχεται η κόρη της και μητέρα της και θα κάνει μήνυση στο Δόκοιμο ότι την βίασε!  Είπαμε στον ηλεκτρολόγο, που δεν ήταν χθες μαζί μας, να της πει ότι αυτή τον φιλούσε συνέχεια και έβγαζε σάλια από το στόμα της από την γλύκα! 

 Της το είπε κι εκείνη του απάντησε φυσικά έβγαζε σάλια, συνέχεια βγάζει αφού είναι... ΑΜΕΑ, κορίτσι με ειδικές ανάγκες και εκτός των άλλων στο μυαλό και στους σιελογόνους αδένες! 

 Περιμέναμε 40 λεπτά να έρθει η μητέρα της Βίβιαν,  ενώ ο Υποπλοίαρχος έλεγε τα καθέκαστα στον καπετάνιο με το φορητό VHF, και ο οποίος του είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο δόκοιμος να μείνει στο νησί και ας έρθει η αστυνομία να τον πάρει από το βαπόρι. 

 Να μη σας τα πολυλογώ ήρθε η μάνα Γαλλίδα και έπεσε πάνω της η Βιβιάν γεμίζοντας την φιλιά και... σάλια και ο ηλεκτρολόγος μας την άκουσε να της λέει... "μη του κάνετε τίποτα μαμά. Μου άνοιξε τα μάτια και το σώμα! Τόση ηδονή δεν ήξερα ότι υπάρχει στη γη κι εσείς μου δίνατε να παίζω με κουκλίτσες... Τον αγαπάω! Αν του κάνετε τίποτα θα πέσω να σκοτωθώ! Δεν μου έκανε τίποτα που δεν ήθελα! Αυτά θα πω στο δικαστήριο αν τον πάτε, άσε που θα έχω αυτοκτονήσει! "  

 Τι να κάνει η Γαλλίδα μάνα; Είπε στο πλήρωμα ότι έγινε έγινε, αγκάλιασε την κόρη της και μάλωσε με τη μάνα της που επέμενε να κάνουν μήνυση και να φέρουν την αστυνομία! 

 Εμείς όπου φύγει φύγει... Σιγά μην κάτσουμε να κάνουμε μπάνιο! Γυρίσαμε πάσα δύναμη (7 κόμβους!) στο βαπόρι, όπου μας περίμενε στη σκάλα με αγωνία ο καπετάνιος που τον είχαν πιάσει... αγκούσες! 

... Τώρα εσείς για να μην αρχίσετε να ρωτάτε "ποιός ήταν ο καπετάνιος (και η καπετάνισσα) και ο δόκοιμος;" σας λέω ότι δεν ήταν Χιώτης αλλά Βολιώτης και ο δόκοιμος Ανδριώτης. 

... Όσο κατά πόσο το κορίτσι ήταν "με ειδικές ανάγκες" το αφήνω στη κρίση σας! Τόσο ωραία που μίλησε στη μάνα της! 

 Ανάγκες είχε γιατί της έδιναν κούκλες να παίξει! Τώρα αν το μόνο πρόβλημα ήταν τα σάλια ας της έβαζαν μια... σαλιάρα .

Σχετικά Άρθρα