Χίος, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Project Happiness: Hercules Athletic & Fitness Center

Hercules Athletic & Fitness Center - Γυμναστήριο Ηρακλής
Γυμναστήριο Ηρακλής

Στο Project Happiness αγαπάμε το fitness! Σε συνεργασία με το γυμναστήριο Ηρακλής θα μάθουμε νέους εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης και θα πάρουμε χρήσιμες συμβουλές για μυϊκή τόνωση και βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης.

Project Happiness: Εκγύμναση γλουτών από το γυμναστήριο Ηρακλής

Τετ, 15/05/2019 - 09:54

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και ειδικά οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε όμορφες στην παραλία όπου θα κάνουμε τα μπάνια μας. Οπότε στο θέμα που θα δείτε μας δείχνουν από το γυμναστήριο «Ηρακλής» πώς να γυμνάσουμε τους γλουτούς μας.

Project Happiness: Το ομαδικό πρόγραμμα body condition από το γυμναστήριο Ηρακλής

Τετ, 01/05/2019 - 16:02

Σήμερα πάμε στο γυμναστήριο «Ηρακλής», όπου θα δούμε ένα ακόμη ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής, αυτή τη φορά το body condition. Ελάτε μαζί μας, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Project Happiness: Γυμναστική & αποκατάσταση τραυματισμών από το γυμναστήριο Ηρακλής

Τετ, 24/04/2019 - 14:53

Ένας τραυματισμός, μυικός ή σκελετικός είναι επίπονος αλλά συμβαίνει. Στη γρήγορη δε αποκατάσταση μιας τέτοιας… ατυχίας μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά η γυμναστική. Στο γυμναστήριο «Ηρακλής» θα δούμε πώς μπορούμε να επιτύχουμε κάτι τέτοιο σε τραυματισμούς ώμου και γονάτου.

Project Happiness: Το ομαδικό πρόγραμμα Zumba από το γυμναστήριο Ηρακλής

Τετ, 03/04/2019 - 10:38

Το γυμναστήριο "Ηρακλής" στο κέντρο της πόλης μας περιμένει και σήμερα μας παρουσιάζει ένα φανταστικό ομαδικό πρόγραμμα που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη γυμναστική με τον χορό και δεν άλλο από τo Zumba.

Project Happiness: Ομαδικό πρόγραμμα boot camp από το γυμναστήριο Ηρακλής

Τετ, 27/03/2019 - 09:54

Στο Hercules Athletic & Fitness Center γνωρίζουμε ένα ακόμη ομαδικό πρόγραμμα, το bootcamp, μία προπόνηση που συνδυάζει αρμονικά αερόβιες και μη ασκήσεις.

Project Happiness: Γυμναστική & αδυνάτισμα από το γυμναστήριο Ηρακλής

Τετ, 13/03/2019 - 09:35

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να χάσουμε βάρος είναι να συνδυάσουμε μία σωστή, μεσογειακή διατροφή με άσκηση. Σε ένα γυμναστήριο, όπως το Hercules Athletic & Fitness Center, το όνειρό μας για όμορφο, υγιές και γυμνασμένο σώμα μπορεί να γίνει σιγά σιγά πραγματικότητα.

Project Happiness: Γυμναστική με τραμπολίνο με τη Σμαράγδα Χουζούρη

Τετ, 27/02/2019 - 16:36

Με το Τραμπολίνο, ένα αερόβιο ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής θα γνωριστούμε σήμερα, με τη βοήθεια της Σμαράγδας Χουζούρη από το γυμναστήριο Ηρακλής. Δείτε το, μπορεί να σας αρέσει…

Project Happiness: Το ομαδικό πρόγραμμα coreo aerobic από τον Ξενοφώντα Κουτσουλιά

Δευ, 18/02/2019 - 09:49

Με το δημοφιλές ομαδικό πρόγραμμα κόρεο αερόμπικ, θα γνωριστούμε σήμερα, με τη βοήθεια του Ξενοφώντα Κουτσουλιά από το γυμναστήριο Ηρακλής. Καθίστε… ή καλύτερα σηκωθείτε και ακολουθήστε μας.

Project Happiness: Ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής TRX από τον Περίανδρο Σαραντινίδη

Τετ, 30/01/2019 - 18:42

Είδη γυμναστικής υπάρχουν πολλά, όπως και ομαδικά προγράμματα. Σήμερα πάμε στο Hercules Athletic & Fitness Center όπου με τη βοήθεια του Περίανδρου Σαραντινίδη θα γνωρίσουμε ακόμη ένα ομαδικό πρόγραμμα, το TRX.

Project Happiness: Το πρόγραμμα γυμναστικής pilates από τον Ξενοφώντα Κουτσουλιά

Τετ, 09/01/2019 - 11:02

Σήμερα πάμε στο Hercules Athletic & Fitness Center όπου ο Ξενοφών Κουτσουλιάς μας γνωρίζει με το πρόγραμμα γυμναστικής pilates.

Project Happiness: Η μυική ενδυνάμωση και τα οφέλη της από τον Περίανδρο Σαραντινίδη

Τετ, 26/12/2018 - 15:20

Όταν η σωστή διατροφή συνδυάζεται με την άσκηση τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. O Περίανδρος Σαραντινίδης, γυμναστής του Hercules Athletic & Fitness Center, μας δείχνει πώς μπορούμε να ενδυναμώσουμε το σώμα μας ώστε να νιώθουμε καλύτερα καθημερινά.

 

Το ομαδικό πρόγραμμα body power από τη Γλυκερία Πετράκη του γυμναστηρίου Ηρακλής

Πέμ, 20/12/2018 - 10:32

Πώς μπορώ να κάνω γυμναστική και να δυναμώσω ταυτόχρονα όλο το σώμα μου; Υπάρχει ομαδικό πρόγραμμα για κάτι τέτοιο; Η Γλυκερία Πετράκη από το γυμναστήριο Ηρακλής μας έχει την απάντηση.

Θεματικές ενότητες