Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Project Happiness: Δέσποινα Φράγκου

Δέσποινα Φράγκου: Λητώ
Κατάστημα ΛΗΤΩ Χίου

Το κατάστημα ΛΗΤΩ Χίου ένα από τα μεγαλύτερα βρεφικά πολυκαταστήματα της Ελλάδα, εξειδικεύεται στα  προϊόντα εγκυμοσύνης και βρεφικών ειδών. Με την βοήθεια της Δέσποινα Φράγκου θα ενημερωθούμε για βασικά θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, την μητέρα και τα πρώτα χρόνια του παιδιού.

Project Happiness: Το παιδικό πολυκαρότσι από τη Δέσποινα Φράγκου του καταστήματος Λητώ

Τετ, 12/02/2020 - 11:45

project_happiness_to_paidiko_polykarotsi_apo_ti_despoina_fragkoy_toy_katastimatos_lito

Πορτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου, καρότσι για τις βόλτες μας. Όλα αυτά πρέπει να πάρω για το μωράκι μου, αναρωτιούνται οι νέες μαννούλες. Μη… βιάζεστε. Η Δέσποινα Φράγκου από το κατάστημα «Λητώ» της Χίου μας παρουσιάζει σε αυτό το βίντεο το παιδικό πολυκαρότσι, που συνδυάζει τρεις χρήσεις με μία αγορά και αποδεικνύεται μία πολύ καλή επιλογή για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Projecc Happiness: Επιλογές για δωμάτιο μωρού από το κατάστημα Λητώ Χίου

Τετ, 22/01/2020 - 15:59

projecc_happiness_epiloges_gia_domatio_moroy_apo_to_katastima_lito_hioy

Πόσα και πόσα όνειρα δεν κάνουμε όταν περιμένουμε να έρθει στη ζωή το μωράκι μας…! Ο ενθουσιασμός του ερχομού του νέου μέλους της οικογένειάς μας συνεπάγεται και μία σχετική αναστάτωση στο σπίτι αφού θέλει κι αυτό, και μάλιστα άμα τη αφίξει του, το δικό του δωμάτιο με τις ανέσεις του. Και πώς να επιλέξουμε το πρώτο του δωμάτιο; Α, μη σκάτε, η Δέσποινα Φράγκου από το κατάστημα «Λητώ» της πόλης μας θα μας πει τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης ώστε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για το αγγελούδι μας.

Project Happiness: Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου από το κατάστημα Λητώ Χίου

Τετ, 27/11/2019 - 10:38

project_happiness_to_paidiko_kathisma_aytokinitoy_apo_to_katastima_lito_hioy

Τα επιβατικά αυτοκίνητα μεταφέρουν εμάς τους ίδιους, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένειά μας, τους φίλους μας. Τα παιδιά όμως, ειδικά όταν είναι σε μικρή ηλικία, πρέπει απαραίτητα να μεταφέρονται μέσα στο όχημα πάντοτε τοποθετημένα σε ειδικό κάθισμα. Και τι κάθισμα να διαλέξω από την τεράστια ποικιλία που υπάρχει πλέον στην αγορά; Σε αυτό ακριβώς μας βοηθάει η Δέσποινα Φράγκου από το κατάστημα Λητώ της Χίου.

Θεματικές ενότητες