Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Project Happiness: Μαρία Τσιαδή

Μαρία Τσιαδή Γεωπόνος – Ιδιοκτήτρια φυτωρίου ΕΔΕΜ
Γεωπόνος - Ιδιοκτήτρια φυτωρίου ΕΔΕΜ

Λένε πως το να ασχολείσαι με τον κήπο και τα φυτά είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας! Εμείς πιστεύουμε πως η φροντίδα του κήπου μας, μας φτιάχνει την διάθεση και μας κάνει καλό! Μαζί με την γεωπόνο Μαρία Τσιαδή , θα μάθουμε όλα τα μυστικά για την σωστή φροντίδα του κήπου και του περιβολιού μας.

Project Happiness: Η τριανταφυλλιά και η φροντίδα της από την Μαρία Τσιαδή

Τετ, 20/03/2019 - 15:02

project_happiness_i_triantafyllia_kai_i_frontida_tis_apo_tin_maria_tsiadi

Ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια της άνοιξης είναι οι τριανταφυλλιές. Μόνο που για να ανθίσουν και να μας χαρίσουν τα όμορφα πολύχρωμα άνθη τους χρειάζονται και την ανάλογη περιποίηση. Ποια είναι αυτή; Η Μαρία Τσιαδή, τεχνολόγος – γεωπόνος από την ΕΔΕΜ, σε αυτό το βίντεο μας καθοδηγεί…

Project Happiness: Κηπευτικές εργασίες Μαρτίου από τη Μαρία Τσιαδή

Τετ, 06/03/2019 - 15:43

project_happiness_kipeytikes_ergasies_martioy_apo_ti_maria_tsiadi

Σε κάθε εποχή δεν ξεχνάμε και τον κήπο μας. Και τώρα στην αρχή της Άνοιξης υπάρχουν εργασίες που μπορούμε να κάνουμε είτε φυτεύοντας νέα είτε φροντίζοντας τα υπάρχοντα φυτά μας. Ποιες είναι αυτές; Η τεχνολόγος γεωπόνος Μαρία Τσιαδή μας καθοδηγεί σε αυτό το βίντεο.

Project Happiness: Τα φυτά εσωτερικού χώρου από τη Μαρία Τσιαδή

Τετ, 20/02/2019 - 09:49

project_happiness_ta_fyta_esoterikoy_horoy_apo_ti_maria_tsiadi

Υπάρχουν φυτά που μεγαλώνουν σε εσωτερικούς χώρους στολίζοντάς τους μάλιστα αφού αποτελούν μέρος της διακόσμησής τους. Ξέρετε όμως ότι υπάρχουν κάποια που καθαρίζουν και τον αέρα που αναπνέουμε; Όλα όσα αφορούν τα φυτά εσωτερικού χώρου μας αναλύει σ' αυτό το βίντεο η τεχνολόγος-γεωπόνος της ΕΔΕΜ Μαρία Τσιαδή.

Project Happiness: Τα μυστικά μιας επιτυχημένης μεταφύτευσης από τη Μαρία Τσιαδή

Τετ, 13/02/2019 - 09:55

project_happiness_ta_mystika_mias_epityhimenis_metafyteysis_apo_ti_maria_tsiadi

Τα φυτά μας χρειάζονται φροντίδα και όσο μεγαλώνουν κάποια χρειάζονται και χώρο για να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να μας ανταμείψουν με τα όμορφα άνθη τους. Πολλές φορές η αρχική γλάστρα τους αποδεικνύεται μικρή και χρειάζονται μεταφύτευση. Η τεχνολόγος – γεωπόνος της ΕΔΕΜ Μαρία Τσιαδή μας μιλάει και μας δείχνει τα μυστικά μιας επιτυχημένης μεταφύτευσης.

Project Happiness: Προστασία φυτών από το κρύο με τη Μαρία Τσιαδή

Τετ, 23/01/2019 - 12:01

project_happiness_prostasia_fyton_apo_to_kryo_me_ti_maria_tsiadi

Όπως εμείς ντυνόμαστε καλά για να προστατευτούμε από το κρύο έτσι και κάποια από τα φυτά μας χρειάζονται κάποια προστασία το χειμώνα ώστε να μπορέσουν να αντέξουν στις χαμηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος. Η τεχνολόγος-γεωπόνος από την ΕΔΕΜ, Μαρία Τσιαδή, μας παρουσιάζει πρακτικές λύσεις για να προστατέψουμε τα φυτά μας τους χειμερινούς μήνες.

Project Happiness: Οι πρώτες κηπευτικές εργασίες του χρόνου από την Μαρία Τσιαδή

Τετ, 16/01/2019 - 10:30

project_happiness_oi_protes_kipeytikes_ergasies_toy_hronoy_apo_tin_maria_tsiadi

Χειμώνας, κρύο, αλλά παρόλα αυτά ο κήπος μας θέλει τη φροντίδα του. Και υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε αυτή την περίοδο ώστε να ετοιμαστούμε να υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο και την άνοιξη. Για τις πρώτες κηπευτικές εργασίες του χρόνου μας μιλά η τεχνολόγος – γεωπόνος από την ΕΔΕΜ, Μαρία Τσιαδή.

Το χριστουγεννιάτικο έλατο από τη Μαρία Τσιαδή

Πέμ, 20/12/2018 - 10:40

to_hristoygenniatiko_elato_apo_ti_maria_tsiadi

Μπορεί να είναι ένα ξένο έθιμο, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά έχει ενσωματωθεί πλέον στα ελληνικά έθιμα. Κι αν έχετε κήπο ή χωράφι, μπορείτε άνετα να διαλέξετε για το στολισμό του ένα έλατο -ελληνικής μάλιστα προέλευσης- το οποίο αφού περάσουν οι γιορτές θα μεταφυτεύσετε και θα καμαρώνετε για μια ζωή. Όλα όσα αφορούν, λοιπόν, το χριστουγεννιάτικο έλατο, μας παρουσιάζει η τεχνολόγος-γεωπόνος Μαρία Τσιαδή, από το φυτώριο "Εδέμ".

Project Happiness: Τα φυτά των Χριστουγέννων από τη Μαρία Τσιαδή

Σάβ, 29/12/2018 - 20:09

project_happiness_ta_fyta_ton_hristoygennon_apo_ti_maria_tsiadi

Ξέρετε ότι και τα φυτά μπορούν να συμβάλλουν στη γιορτινή διακόσμηση των χώρων μας, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά; Και υπάρχουν πολλά τέτοια, με άνθη ή χωρίς, που μπορούν να στολίσουν το σπίτι μας, την αυλή μας, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στο πνεύμα των ημερών. Μάθετε για τα φυτά των Χριστουγέννων από την τεχνολόγο-γεωπόνο Μαρία Τσιαδή.

 

Θεματικές ενότητες