Χίος, Σάββατο 30 Μαΐου

Project Happiness: Κωνσταντίνος Σκαπινάκης

Κωνσταντίνος Σκαπηνάκης: Signature
Κατάστημα SIGNATURE

Ο Κωνσταντίνος Σκαπινάκης ιδιοκτήτης του καταστήματος ρούχων Signature αγαπάει στο στυλ και την μόδα.  Στο Project Happiness θα παρουσιάσει Styling tips και διαφορετικές προτάσεις για ανατρεπτικά look!

Project Happiness: Μυστικά έξυπνων αγορών στις εκπτώσεις από τον Κωνσταντίνο Σκαπινάκη

Τετ, 12/02/2020 - 11:32

project_happiness_mystika_exypnon_agoron_stis_ekptoseis_apo_ton_konstantino_skapinaki

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και τα ψώνια είναι… θεραπεία. Όμως έχει το shopping therapy τα μυστικά του. Αυτά ακριβώς μας εκμυστηρεύεται σε αυτό το βίντεο ο Κων/νος Σκαπινάκης από το κατάστημα Signature by Constantine, της Χίου.

Project Happiness: Διαχρονικά ντυσίματα και συνδυασμοί τους από τον Κων/νο Σκαπινάκη

Τετ, 29/01/2020 - 10:28

project_happiness_diahronika_ntysimata_kai_syndyasmoi_toys_apo_ton_konno_skapinaki

Ποιος είπε ότι οι άνδρες δεν προσέχουν την εμφάνισή τους; Μπορεί η ανδρική μόδα να μην είναι τόσο δημοφιλής στα μίντια, όσο των γυναικών, αλλά πλέον είναι κάτι που οι νέοι άνδρες παρατηρούν και ακολουθούν, ίσως πιο… χαμηλόφωνα από το έτερον ήμισυ. Σε αυτό το βίντεο ο Κων/νος Σκαπινάκης από το κατάστημα Signature by Constantine μας παρουσιάζει τα διαχρονικά ανδρικά ντυσίματα και τους συνδυασμούς τους.

Project Happiness: Γιορτινές ανδρικές εμφανίσεις από τον Κωνσταντίνο Σκαπινάκη

Τετ, 11/12/2019 - 15:07

project_happiness_giortines_andrikes_emfaniseis_apo_ton_konstantino_skapinaki

Γιορτές έρχονται. Οι μέρες λοιπόν απαιτούν να διαφοροποιήσουμε λίγο το ντύσιμό μας, πρωί και βράδυ. Ειδικά για τον… ανδρικό πληθυσμό οι προτάσεις του Κωνσταντίνου Σκαπινάκη από το Signature by Constantine θα σας βοηθήσουν σίγουρα αυτό το διάστημα και να είστε καλοντυμένοι και να αισθάνεστε όμορφα.

Θεματικές ενότητες