Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Project Happiness: Λιβανός Χρήστος

Λιβανός Χρήστος: Ιδιοκτήτης Κάβας Vinius
Ιδιοκτήτης κάβας Vinius

Οίνος ευφραίνει καρδίαν! Αλλά η πραγματική γνώση και η άποψη για το κρασί δεν αποκτιέται εύκολα! Για αυτό και εμείς συμβουλευόμαστε τον Χρήστο Λιβανό, ιδιοκτήτη της κάβας Vinius, για ότι αφορά το κρασί και τα αγαπημένα μας ποτά!

Project Happiness: Είδη κρασιών από τον Χρήστο Λιβανό

Τετ, 01/05/2019 - 15:49

project_happiness_eidi_krasion_apo_ton_hristo_livano

Τα κρασιά, που από αρχαιοτάτων χρόνων παράγει ο άνθρωπος, δεν διακρίνονται μόνο με το χρώμα τους αλλά και με άλλα χαρακτηριστικά τους. Σε αυτό το βίντεο ο Χρήστος Λιβανός, από την κάβα Vinius μας παρουσιάζει τα απλά, τα βιολογικά, τα βιοδυναμικά και τα φυσικά κρασιά ώστε να μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε.

Project Happiness: Πώς συντηρούμε ένα κρασί, από τον Χρήστο Λιβανό

Τετ, 10/04/2019 - 10:19

project_happiness_pos_syntiroyme_ena_krasi_apo_ton_hristo_livano

Ένα ποτήρι κρασί μπορεί να συνοδέψει το φαγητό μας, το ελαφρύ βραδινό μας, να μας χαλαρώσει μαζί με φίλους, αλλά και να αναζωογονήσει το καρδιακό μας σύστημα, όταν φυσικά καταναλώνεται με μέτρο. Τι γίνεται όμως όταν ανοίξουμε ένα μπουκάλι κρασί; Πώς το διατηρούμε ώστε να μπορέσουμε να το απολαύσουμε κι άλλες φορές, χωρίς να χάσει τη γεύση και τα αρώματά του; Ο Χρήστος Λιβανός από την κάβα Vinius μας έχει τις απαντήσεις.

Project Happiness: Πώς δοκιμάζουμε ένα κρασί από τον Χρήστο Λιβανό

Τετ, 27/03/2019 - 09:37

project_happiness_pos_dokimazoyme_ena_krasi_apo_ton_hristo_livano

Κρασιά υπάρχουν πολλά. Ανάλογα με την περίσταση μπορούμε να διαλέξουμε και ένα κατάλληλο κρασί ώστε να τη συνοδέψουμε. Όμως για να το απολαύσουμε καλό θα είναι να γνωρίζουμε κάποια μικρά μυστικά, όπως μας τα παρουσιάζει ο Χρήστος Λιβανός από την κάβα Vinius.

Project Happiness: Συμβουλές για να απολαύσουμε το κρασί μας από τον Χρήστο Λιβανό

Τετ, 27/02/2019 - 16:49

project_happiness_symvoyles_gia_na_apolaysoyme_to_krasi_mas_apo_ton_hristo_livano

Έχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχουν διάφορα μπουκάλια για το κρασί, γιατί ανάλογα με το είδος του χρησιμοποιούμε και το αντίστοιχο ποτήρι, πότε και πώς τοποθετούμε το κρασί σε καράφα; Όλα αυτά και πολλά ακόμη μικρά μυστικά για να απολαύσουμε το κρασί μας, μας παρουσιάζει ο Χρήστος Λιβανός από την κάβα «vinius».

Project Happiness: 10+1 συμβουλές για επιλογή κρασιού από τον Χρήστο Λιβανό

Τετ, 23/01/2019 - 11:39

project_happiness_101_symvoyles_gia_epilogi_krasioy_apo_ton_hristo_livano

Ένα καλό κρασί, όπως γνωρίζουμε, μπορεί να απογειώσει το γεύμα ή το δείπνο μας φτάνει να γνωρίζουμε πώς να το επιλέξουμε. Ο Χρήστος Λιβανός, από την κάβα Vinius μας δίνει 10+1 συμβουλές για να επιλέγουμε κρασί. Έχουν ενδιαφέρον, παρακολουθήστε τις…

 

Project Happiness: Τα κρασιά των εορτών από τον Χρήστο Λιβανό

Σάβ, 29/12/2018 - 19:46

project_happiness_ta_krasia_ton_eorton_apo_ton_hristo_livano

Το γιορτινό τραπέζι με την οικογένεια, συγγενείς γνωστούς και φίλους είναι το must της εορταστικής περιόδου. Κάτι που μπορεί να απογειώσει όλα τα όμορφα εδέσματα που με πολύ μεράκι έχουμε φτιάξει για τους αγαπημένους μας είναι ένα καλό κρασί. Ο Χρήστος Λιβανός από την κάβα “Vinius” μας κατευθύνει στο να διαλέξουμε σωστά κρασιά για τις εορταστικές μέρες που διανύουμε.

Θεματικές ενότητες