Χίος, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου

Project Happiness: Αγγελική Λω

Αγγελική Λω - Αρχιτέκτων Μηχανικός - Χίος
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Η αρχιτέκτονας μηχανικός Αγγελική Λω καλείται να μας ενημερώσει για τις σύγχρονες τάσεις στην αρχιτεκτονική.
Ο χώρος μας δεν είναι απλά  τοίχοι και έπιπλα, είναι κομμάτι του εαυτού μας και το κλειδί για καλύτερη ζωή! Μέσα από εικόνες, συμβουλές και παραδείγματα θα μας δείξει τον τρόπο να υλοποιήσουμε σωστά οτιδήποτε αφορά νέα κατασκευή, ανακαίνιση, αναστήλωση και διακόσμηση.
 

Project Happiness: Μεταλλικές κατασκευές κτηρίων από την Αγγελική Λω

Τετ, 01/05/2019 - 16:06

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο κερδίζουν έδαφος στη χώρα μας οι μεταλλικές κατασκευές και τα μεταλλικά κτήρια. Η αλήθεια είναι ότι έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές. Αυτά ακριβώς μας αναλύει η αρχιτέκτων – μηχανικός Αγγελική Λω.

Project Happiness: Μνημεία-διατηρητέα κτήρια-παραδοσιακοί οικισμοί από Αγγελική Λω

Τετ, 03/04/2019 - 10:57

Τα μνημεία, τα διατηρητέα κτήρια και οι παραδοσιακοί οικισμοί της χώρας μας έχουν ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και αποτελούν την κληρονομιά που αποκτήσαμε και πρέπει να παραδώσουμε στους επόμενους. Η αξιοποίησή τους χρειάζεται κάποιες ιδιαίτερες διαδικασίες τις οποίες μας εξηγεί αναλυτικά στη συνέχεια η αρχιτέκτων-μηχανικός Αγγελική Λω.

Project Happiness: Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός και η σημασία του από την Αγγελική Λω

Τετ, 06/03/2019 - 15:34

Αυτό που μπορεί τελικά να αναδείξει το χώρο μας, νέο, παλιό ή ανακαινισμένο δεν είναι μόνο οι αρχιτεκτονικές επιλογές μας αλλά και ο σωστός φωτισμός; Τη σημασία λοιπόν του αρχιτεκτονικού φωτισμού μας παρουσιάζει στη συνέχεια η αρχιτέκτων – μηχανικός Αγγελική Λω.

Project Happiness: Ανακαίνιση σπιτιού γραφείου καταστήματος από την Αγγελική Λω

Τετ, 06/02/2019 - 17:41

Παρότι δύσκολα οικονομικώς τα πράγματα εν τούτοις υπάρχουν δυνατότητες να αλλάξουμε το χώρο που ζούμε ή εργαζόμαστε εύκολα και οικονομικά κάνοντας αντί μια νέα κατασκευή μία ανακαίνιση στην υπάρχουσα. Η αρχιτέκτων – μηχανικός Αγγελική Λω είναι έτοιμη να απαντήσει σε όλα μας τα ερωτήματα σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού, γραφείου ή καταστήματος.

Project Happiness: Έξυπνα tips για την ανανέωση του σπιτιού μας από την Αγγελική Λω

Τετ, 16/01/2019 - 10:27

Μπορεί η άνοιξη να αργεί ακόμη να έρθει αλλά εμείς σίγουρα μπορούμε να κάνουμε μία μικρή ανανέωση στο σπίτι μας ώστε στο χώρο που περνάμε αρκετές ώρες τώρα το χειμώνα να αισθανόμαστε όμορφα και με ανεβασμένη διάθεση.

Project Happiness: Τα πρώτα βήματα για να χτίσω σπίτι από την Αγγελική Λω

Τετ, 02/01/2019 - 17:30

Θέλω να χτίσω σπίτι αλλά δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Ποιον πρέπει να συμβουλευτώ, τι άδειες απαιτούνται, τι μελέτες; Αν με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς αποφασίσατε να χτίσετε και σπίτι… η αρχιτέκτων μηχανικός Αγγελική Λω μας παρουσιάζει όλα τα πρώτα απαραίτητα βήματα.

Θεματικές κατηγορίες