Χίος, Τετάρτη 3 Ιουνίου

Project Happiness: Δημήτρης Γιαμάς

Δημήτρης Γιαμάς - Ιδιοκτήτης καταστήματος Chios Yamaha Center
Ιδιοκτήτης καταστήματος Chios Yamaha Center

Ο Δημήτρης Γιαμάς είναι ιδιοκτήτης του Chios Yamaha Center, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα οδηγικής ασφάλειας καθώς και  με βαθειά γνώση για την συντήρηση και την καλή λειτουργία των οχημάτων.

Project Happiness: Επιλογή δικύκλου από τον Δημήτρη Γιαμά β μέρος

Τετ, 05/02/2020 - 11:01

project_happiness_epilogi_dikykloy_apo_ton_dimitri_giama_v_meros

Ο Δημήτρης Γιαμάς, ένας άνθρωπος που ασχολείται με τους δύο τροχούς πάνω από 40 χρόνια, μας δίνει και σε αυτό το βίντεο χρήσιμες συμβουλές για το πώς να επιλέξουμε το κατάλληλο δίκυκλο για τις ανάγκες μας.

Project Happiness:Επιλογή δικύκλου από τον Δημήτρη Γιαμά - α μέρος

Τετ, 22/01/2020 - 15:56

epilogi_dikykloy_apo_ton_dimitri_giama_-_a_meros

Σε λίγο που θα περάσει ο χειμώνας και θα έρθει η άνοιξη, με ένα δίκυκλο, είναι η αλήθεια, ότι απολαμβάνουμε καλύτερα τη φύση που αναγεννάται και ευχαριστιόμαστε τις βόλτες μας μόνοι ή με παρέα. Πώς όμως, αν δεν έχουμε, επιλέγουμε το κατάλληλο για εμάς δίτροχο; Ε σε αυτό μπορεί να μας βοηθήσει ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα δίκυκλα 40 και πλέον χρόνια τώρα, ο Δημήτρης Γιαμάς, γιατί η επιλογή του κατάλληλου σκούτερ ή μοτοσυκλέτας είναι μία πολύ σοβαρή για την ασφάλειά μας υπόθεση, που θα έχει και συνέχεια…

Project Happiness: Συμβουλές οδηγικής συμπεριφοράς από τον Δημήτρη Γιαμά

Τετ, 18/12/2019 - 10:19

project_happiness_symvoyles_odigikis_symperiforas_apo_ton_dimitri_giama

Η οδήγηση είναι ένα από τα πιο σοβαρά πράγματα που κάνουμε καθημερινά πολλές φορές όμως δεν δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή. Ο συμπολίτης μας Δημήτρης Γιαμάς, που δραστηριοποιείται στο χώρο των δικύκλων πάνω από 4 δεκαετίες, μας δίνει απλές αλλά χρήσιμες συμβουλές για την κίνησή μας στο δρόμο χωρίς ατυχήματα.

Θεματικές ενότητες