Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Project Happiness: Όλγα Λουκαδάκη

Όλγα Λουκαδάκη - Ρευματολόγος
Ρευματολόγος

Ρευματολόγος είναι ο γιατρός που έχει ειδικευτεί στις μη τραυματικές και μη χειρουργικές παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, έχει δηλ. ειδικευτεί στις ρευματικές παθήσεις, που είναι οι παθήσεις των αρθρώσεων, τενόντων, μυών, ορογόνων θυλάκων, οστών και της σπονδυλικής στήλης. Με την βοήθεια της ρευματολόγου Όλγας Λουκαδάκη θα ενημερωθούμε για ζητήματα υγείας που μας αφορούν όλους! 

Project Happiness: Αγκυλωτική σπονδυλοαρθρίτιδα από την Όλγα Λουκαδάκη

Τετ, 12/02/2020 - 11:41

project_happiness_agkylotiki_spondyloarthritida_apo_tin_olga_loykadaki

Τι είναι η αγκυλωτική ή αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα; Μπορεί να την έχουμε ακούσει μιας κι είναι μια χρόνια φλεγμονώδης αυτοάνοση ρευματική πάθηση αλλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε και πολλά γι’ αυτήν. Η ειδική ρευματολόγος Όλγα Λουκαδάκη μας μιλάει σε αυτό το βίντεο για τα αίτια, τα συμπτώματα και την αντιμετώπισή της.

Project Happiness: Η ρευματοειδής αρθρίτιδα από την Όλγα Λουκαδάκη

Τετ, 08/01/2020 - 17:08

project_happiness_i_reymatoeidis_arthritida_apo_tin_olga_loykadaki

Στα πλαίσια του γνωστού ρηθέν του Θαλή του Μιλήσιου «Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν», πάμε να γνωρίσουμε, με τη βοήθεια της ιατρού-ρευματολόγου Όλγας Λουκαδάκη, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα. Γιατί γνωρίζοντας τα συμπτώματά της μπορούμε να έχουμε μια έγκαιρη διάγνωση και άρα μία πιο σωστή αντιμετώπιση.

Γνωριμία με την ειδικότητα της ρευματολογίας από την Όλγα Λουκαδάκη

Τετ, 11/12/2019 - 14:38

gnorimia_me_tin_eidikotita_tis_reymatologias_apo_tin_olga_loykadaki

Με την ειδικότητα της ρευματολογίας θα γνωριστούμε σε αυτό το βίντεο. Η Όλγα Λουκαδάκη, ειδικός ρευματολόγος, μας μιλά για τις παθήσεις με τις οποίες ασχολείται και πότε πρέπει κάποιος να επισκεφτεί τον ρευματολόγο. Όπως θα δείτε έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και μας αφορά όλους…

Θεματικές ενότητες